
کتاب عملیات احیا
مولف (پدیدآور) :حکم آبادی محمد
شرکت های دانش بنیان را می توان پایه های استوار انقلاب اسلامی دانست. "عملیات احیا" روایتگر یک صعود است. صعود یک مجموعه دانش بنیان به قله دانش و فناوری الکتروموتور به قلم محمد حکم آبادی.
معرفی کتاب عملیات احیا:
هنگامی که امتداد تاریخی انقلاب در دهه های بعدی درست ثبت و تحلیل شود به شناخت و ارزیابی واقعیت های سال های ۴۲ تا ۶۷ نیز کمک شایانی خواهد کرد همچنین غث و سمین عناصر و پدیده ها و جریان ها از منظر نقش شان در تداوم و پیشرفت یا اعوجاج و انحلال و استحاله آشکارتر خواهد شد.
در همه این مراحل همچنان باید به ماهیت مردمی و فراگیر تاریخ نگاری انقلاب توجه داشت و از غلبۀ نگاه سیاسی و نخبگانی بر نگاه اجتماعی و فراگیر پرهیز کرد باید جریان جوشان و رویان انقلاب اسلامی را در دل واقعیت های عینی اجتماع، نه تیتر بولتن های سیاسی و نشریات حزبی جست و جو کرد.
برشی از کتاب عملیات احیا:
از مهندس رستمی اصرار و از من و بچه های تحقیق و توسعه انکار توی جلسه ما گفتیم: «نمی شه»
و مهندس رستمی پاسفت ایستاد که «چرا میگین نمیشه؟»
توی این سالها به رفتار موتور القایی که همیشه میسازیم مسلط شدیم؛ اما رفتار موتور سنکرون برامون ناشناخته ست.
راجع بهش تحقیق میکنیم مگه غیر اینه که بیست سال پیش ساخته شده استاتورش رو هم که تعمیر کردیم. درسته بیست سال پیش ساخته شده؛ ولی همین الانم تکنولوژی ساخت موتور سنکرون فقط دست چهار تا کشور توی دنیاست.
قصه سنکرون برمیگشت به حدود یک سال و نیم پیش از سرچشمه تماس گرفتند «موتوری که تعمیر کرده بودید از کار افتاده!»
بچه های فنی مهندسی همان شب راه افتادند سمت رفسنجان صبح زود قبل از کارگرهای رسمی صنایع مس بچه های جمکو پشت در مجتمع بودند بعد از بررسی، مشخص شد شیئی از بیرون توی استاتور پرت شده و موتور از کار افتاده.