مجموعه جذاب دانستنی های شگفت انگیز همراه با 40 % تخفیف حتماً ببینید

ادبیات فارسی

ادیان و مذاهب

اصول دین و اعتقادات

اهل بیت (ع)

سبک زندگی

قرآن

کودک و نوجوان

علوم و فنون

حوزه علمیه

احادیث | ادعیه | زیارت



قیمت پشت جلد: 400000 ریال
قیمت برای شما: 372,000 ریال 7 درصد تخفیف
تاریخ بروزرسانی: شنبه 19 شهريور 1401

توضیحات

سردار سلیمانی: افتخار می کنم که نسب لر دارم...

کتاب "هیرمان" روایتگر بخشی از خاطرات مردم لرستان از روزهای شهادت حاج قاسم سلیمانی به قلم رعنا مرادی نسب است. کتابی که سندی است محکم بر این حقیقت که چرا سردار با افتخار خود را از نسب لر ها می دانست...؟

معرفی کتاب هیرمان:

شب سیزدهم فروردین ۱۳۹۸ را همه لرستانی‌ ها به خاطر دارند. شبی که ارتباط با پلدختر به حداقل رسید و آخرین تصویر، سیل هولناکی بود که چند خانه را در خود بلعید و مردم بی پناهی که برای حفظ جان، روی پشت بام خانه هایشان پناه گرفته بودند.

همه چیز خبر از فاجعه بزرگ انسانی و تلفات سنگین می داد. اما از آنجا که اگر خدا نخواهد حتی برگی از درخت نمی‌ افتد، صبح روز سیزدهم، خبر رسید که پیش‌بینی‌ ها غلط بوده و مردم آسیب جانی ندیده‌ اند، هرچند از خانه و زندگی‌ شان چیزی باقی نمانده بود، جز انباری از گل! این یعنی نابودی سرپناه هزاران نفر.

در این بحران، حماسه‌ های بسیاری خلق شد و یاد سال‌ های دفاع مقدس دوباره زنده شد، اما دل‌ خوری مردم از بی‌مهری‌ها برجای ماند؟ شما میتوانید برای چاپ یادبود اموات نیز اقدام فرمایید.

در میان این بی‌مهری‌ ها، حاج قاسم سلیمانی، فرمانده محبوب مردمی، پا به‌ میدان گذاشت. اوضاع مردم را از نزدیک لمس کرد و سنگ صبورشان شد. برخی از لرهای سیل‌ زده، پیش حاج قاسم زبان به شکوه باز کردند که لرها از آغاز تاکنون، در هیچ دوره‌ ای، به وطن پشت نکرده‌اند.

افتخاراتشان را برشمردند و گفتند که این بی‌مهری حقشان نیست. بعد از آن دیدار، در رسانه‌ها دست‌خطی از حاجی منتشر شد که محبوبیتش را بیش از پیش کرد: «دست تمام لرها خصوصا بسیجیان را می‌بوسم و افتخار می‌کنم که نسب لر دارم.»

همین دست‌خط شد بنای توجه بیشتر به مناطق سیل‌زده و به تبع آن عمیق‌تر شدن محبت مردم لرستان به حاج قاسم سلیمانی....

ارسال به سراسر ایران
تضمین رضایت

موارد بیشتر arrow down icon
سوالی داری بپرس