
کتاب یک ون شبهه
مولف (پدیدآور) :سیدمحمد حسین راجی
چرا در ایران مانند کشورهای غربی متمدن، آزادی وجود ندارد؟ چرا باید حجاب اجباری باشد؟ چرا ظلم به زنان در جمهوری اسلامی متوقف نمیشود؟ چرا رهبری به هیچ ارگانی پاسخگو نیست؟ اصلاً جمهوری اسلامی تابهحال به مردم خدمتی کرده است؟
کتاب "یک ون شبهه" از تازهترین آثار حجتالاسلاموالمسلمین محمدحسین راجی میباشد که در آن تلاش شده است به بسیاری از سؤالات نادرست حال حاضر جامعه پاسخ داده شود.
پیشنهاد ما: خرید کتاب نهج البلاغه با ترجمه اقای دشتی
وجود گشت ارشاد چه دلیلی دارد؟
ممکن است نسبت به مدل فعلی گشت ارشاد انتقاد وجود داشته باشد؛ اما پیرامون اصل آن منطق مشخصی وجود دارد
اگرچه کشورهای دنیا روی حدوحدود پوشش قانونی با هم اختلاف دارند؛ اما هرکدام از آنها یک حدی از پوشش را برای انسانها ضروری میدانند.
حال تصور کنید که خانمی نهتنها سرخود را نپوشاند که بخواهد لباسها را از تن درآورده و برهنه کامل در خیابان راه برود آیا در چنین موقعیتی باید برخوردی صورت گیرد یا خیر؟ اگر بله نام آن نهاد چیست؟ آیا به آن گشت ارشاد نمیگویند؟
در همه کشورها پلیس مسئول مقابله با بیقانونی از جمله برخورد با بدپوششی. است بهعنوان نمونه چند ماه پیش در ۱۳ می ۲۰۲۲ دانشآموزان یک دبیرستان دخترانه در کانادا در اعتراض به الزام پوشش زیاد در مدرسه اعتراض کردند که پلیس وارد شد و برخی را دستگیر کرد
در بخش شبهات در حوزه آزادی و زنان به بحث پوشش اشاره خواهد شد.
گزیده اول از کتاب یک ون شبهه:
برخی از واقعیتهای زندگی زن غربی:
گزارشی به نام «پارادوکس خوشبختی زنان که توسط دفتر ملی تحقیقات اقتصادی منتشر شد میگوید علیرغم بهبود شاخصهای کمی، سلامت، طی ۳۵ سال گذشته در آمریکا شادی کلی ذهنی در میان زنان هم به طور مطلق و هم به طور نسبی، نسبت به شادی مردان کاهشیافته است.
پس از یک قرن آزادی زنان وزارت بهداشت و خدمات انسانی آمریکا گزارش میدهد که از هر ۵ زن آمریکایی بیش از ۱ نفر، در طول زندگی خود به بیماری روانی مبتلا میشود. همچنین زنان دوبرابر بیشتر از مردان در معرض افسردگی قرار دارند.
مصرف بیرویه الکل در میان زنان آمریکایی بین سالهای ۲۰۰۲ تا ۲۰۱۳ بیش از دوبرابر شده است.
موارد سندرم الکل جنینی در نوزادان تازهمتولدشده از سال ۱۹۹۶ تا ۲۰۱۸ دو و نیم برابر شده است.
صفحه 29 کتاب یک ون شبهه
همه رؤسای جمهور از پیش تعیین شدهاند...
در جمهوری اسلامی به دلایل بسیار زیاد انتخابات در سلامت کامل انجام میشود که میتوان به نمونههایی از آن اشاره کرد:
اگر انتخابات سالم، نبود آیا منطقی بود عالیترین مقامات که مطلع از وضعیت انتخابات هستند خودشان را چند بار در معرض رأی مردم قرار دهند و با وجود رأینیاوردن در یک انتخابات، در انتخابات بعدی نیز ثبتنام کنند؟
یکی از مهمترین نمونههای سلامت انتخابات رأی آوردن افراد در دولتی مخالف تفکرات خودشان است؛ مثلاً رأی آوردن آقای احمدینژاد در دولت آقای خاتمی و رأی آوردن آقای روحانی در دولت آقای احمدینژاد تاریخ شاهد است که نظرسنجیها و رسانههای داخلی و حتی خارجی گزینه دیگری را تحت عنوان گزینه انتخاب نظام معرفی میکردند؛ اما در نهایت شخصی کاملاً متفاوت و مخالف آن جریان رأی میآورد.
بهعنوانمثال در سال ۷۶ میگفتند نظر نظام، آقای ناطق نوری است؛ اما در نهایت آقای خاتمی رئیسجمهور شد و یا در سال ۹۲ میگفتند نظام، آقایان جلیلی یا قالیباف را از صندوق درمیآورد؛ اما در نهایت آقای روحانی رئیسجمهور شد.
در سال ۹۲ که دائم القا میشد که رئیسجمهور از قبل مشخص شده و قطعاً آقای روحانی رأی نخواهد آورد؛ اما آقای روحانی رئیسجمهور شد درحالیکه او تنها ۰/۷۱ درصد بیشتر از حدنصاب رأی آورد و اگر نظام اهل تقلب بود بهراحتی و فقط بـا ابطال چند صندوق انتخابات را بهدور دوم میکشاند؛ اما از رأی مردم کوتاه نیامد.
اگر انتخاب نظام از ابتدا مشخص بود چرا رسانههای معاند در حمایت از یک کاندیدای خاص هزینه میکنند؟ آیا آنها متوجه این مسئله نشدند که نظام خودش انتخاب میکند که اینهمه هزینه نکنند؟
پیشنهاد ما: خرید کتاب دکل کتاب درباره گام دوم انقلاب در قالب یک کلاس پرسش پاسخ
گزیده دوم از کتاب یک ون شبهه:
چرا رهبری به هیچ ارگانی پاسخگو نیست؟
طبق قانون نظارت بر رهبری به عهده مجلس خبرگان است. در خبرگان یک کمیسیون است به نام کمیسیون تحقیق که کارش تحقیق و تفحص از رهبری است.
آیتالله مجتهد شبستری که عضو این کمیسیون بودند میفرمودند بارهاوبارها شد که برای ما سؤال پیشآمده بود و رفتیم پیش رهبری و پرسیدیم و جواب گرفتیم
آیتالله اراکی میفرمایند:
هر شکایتی که از رهبری میشود اینها را ما جمع میکنیم و میرویم تحقیق و تفحص میکنیم و نهادهای زیر نظر رهبری را بررسی میکنیم و اگر پاسخ داده نشود از خود بیت سؤال میکنیم و اگر پاسخ داده نشود میرویم پیش خود رهبری و از خود ایشان سؤال میکنیم
آیتالله یزدی میفرمودند
که این کمیسیون تحقیق هرسال یا هرچند سال در اجلاس گزارش سؤالهایی که از رهبری داشتند را میگوید و گزارش عملکرد رهبری را میگوید؛ اما ما توقع نداشته باشیم که بیایند جلوی دوربین بگویند ما این سؤالها را از رهبری پرسیدهایم
صفحه 54 کتاب یک ون شبهه