کتاب مامان بابا من غول نیستم
مولف (پدیدآور) :سعید شریف یزدی
یکی از خطرناک ترین اتفاقاتی که می تواند منجر به تضعیف توان انسانی یک کشور شود، کاهش جمعیت است. اتفاقی که چند سالی است آژیر خطرش به شدت در کشور ما به صدا در آمده و به صورت کاملا جدی باید با آن مقابله کرد.
کتاب "مامان بابا من غول نیستم" اثری است به قلم سعید شریف یزدی پیرامون موضوع آسیب های کاهش جمعیت و فرزند آوری و راه های مقابله با آن.
پیشنهاد ما: کتاب ترگل
معرفی کتاب مامان بابا من غول نیستم:
واژه غول را از کودکی وقتی می شنیدیم به یاد داستان های ترسناک می افتادیم؛ موجودی با شاخ های بلند و صورتی بدترکیب و صدای هولناک، وقتی بزرگتر شدیم برای ترساندن دیگران و منصرف کردنشان از موضوعی یا فردی از کلمه مثل غوله یا از غول بدتره استفاده می کردیم.
اما امروزه می بینیم که حتی بدون ذکر نام غول بعضی موضوعات چنان ترسناک و سخت جلوه داده شده اند که حتی فکرش را هم نمی کنیم.
یکی از آنها موضوع فرزند و فرزندآوری است.
در کتاب "مامان بابا من غول نیستم" سعی داریم ضمن تبیین شرایط موجود در حوزه جمعیت و آسیب های آن و ارائه راهکارهای مرتبط در جهت کاهش آسیب های وترویج فرزندآوری به بررسی برخی از انواع ترس ها در مورد فرزندآوری و عللشان پرداخته و در نهایت راهکار های مقابله با آن ترس ها را تبیین کنیم.
شرایط جمعیت در اوضاع بحرانی است...
با اجرای برنامه جامع کنترل جمعیت که از میانه دهه شصت در کشور آغاز شد، نرخ باروری از ۶.۵ فرزند به ازای هر زن در سال 65 به ۱.۷ فرزند به ازای هر زن در سال 98 سقوط کرده است!
ایران تنها در یک بازه زمانی سی ساله، بیش از 70 درصد نرخ باروری خود را از دست داده است. پروفسور نیکالس ابراشتات، از محققان انستیتو اینترپرایز آمریکا میگوید: کاهش نرخ باروری در ایران طی سیسال گذشته حیرتانگیز بوده و این میزان سریعترین و چشمگیرترین کاهش نرخ در تاریخ بشریت بوده است!
نرخ موالید یا تعداد تولدها در ایران، تنها از سال 94 تا ۹۸، ۲۵ درصد درصد کاهش پیدا کرده و از 1 میلیون و 570 هزار تولد در سال به 1 میلیون و 196 هزار رسیده است!
حال چه باید کرد؟ چگونه می توان از سقوط آزاد جمعیت در ایران جلوگیری کرد؟ چرا فرزند و فرزندآوری در ذهن مردم به هیولایی ترسناک و پرهزینه مبدل شده است؟
پیشنهاد ما: کتاب شنود درباره تجربه های نزدیک به مرگ
پیشنهاد ما: کتاب رازهای تسخیر قلب همسر